Csipkay Péter - zenész vagyok.

Zeneművészeti iskolát végeztem, billentyűs hangszeren játszom és énekelek. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a zenei szórakoztatás területén.

Repertoárom az igényes szórakoztató, sláger és mulatós zene kívánalmainak megfelelően került kialakításra a közönség élménydús szórakoztatásáért. Szünet nélkül 1,5- 2 órán keresztül mulattatom (mulattatjuk) a vendégséget, úgy hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb dallamot!

Jómagam, de zenész kollégáimmal együtt is, sok vidám, sikeres és örömteli rendezvényen vagyunk túl, ahova visszavárnak! Minőség, rugalmasság és színvonal jellemzi rendezvényeinket, melyre a megjelenésünk természetesen alkalomhoz illő!

Célom, hogy mindenkori közönségem - kicsiktől a nagyokig, fiatalabbtól az idősebb korosztályig - táncolástól sajgó lábakkal és egy remek buli élményével gazdagodva térjen haza.

 

Vállalom esküvők, partyk, bálok, céges és önkormányzati rendezvények, születésnapok és egyéb műsorok zenei szolgáltatását, hangosítását. Akár 2-3 órás vagy egész estés, élő és ismétlés mentes műsort biztosítok egyedül vagy 2-3-4 fős zenekarral.

Amennyiben ez a rövid bemutatkozás elnyerte tetszését, vagy még több információra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba velem.

 

 

 

+36 20 982 3467
info@csipkaymelody.hu